Hatton

Hatton

EachMoment je digitalizirao video vrpce Rickyja Hattona, njegove obitelji i njegovih prijatelja za dokumentarac Sky Sportsa Hatton, u produkciji Noah Media.

Paul Yoshida, producent u Noah Media, podijelio je svoje mišljenje o ulozi EachMomenta u digitalizaciji snimaka iz starih kućnih videa korištenih u produkciji:

"U kontekstu našeg nedavnog projekta, "Hatton", osiguravanje pristupa gomili neobjavljenih kućnih videozapisa i sadržaja koji su sami snimili ključni ljudi pokazalo se kao neprocjenjivo bogatstvo. Ipak, kao što je često slučaj, materijal se protegao kroz razne zastarjele formate koji su predstavljali značajne izazove za integraciju u moderne tijekove rada uređivanja u našoj industriji.

"Jude i tim u EachMomentu pojavili su se kao neizostavna imovina unutar našeg proizvodnog puta. Njihova stručnost nadilazi puku digitalizaciju video formata, obuhvaćajući oživljavanje naizgled nepovratnih i opskurnih tipova datoteka. Stručni tim ne samo da je digitalizirao i restaurirao naše neprocjenjive snimke nego i podigao svoju kvalitetu - transformativni pothvat koji se zahtijeva u brojnim slučajevima.

"Nakon uključivanja EachMomenta, susreli smo se s timom koji je bio siguran u rješavanju naših složenih zahtjeva, pokazujući svoju stručnost od samog početka. Njihova istinska predanost razumijevanju najveće važnosti ovog aspekta u našem filmu bila je očigledna i besprijekorno su se uskladili s našom vizijom "Nepobitno je da bi bez njihovog doprinosa naš dokumentarac nedvojbeno patio."
Back to blog